Blog

Spelen

Zo heel af en toe is er gelegenheid om gewoon te ‘spelen’ 🙂 Dit keer met een nieuwe combinatie, EF 135mm f/2.0L USM icm met tussenringen en spelen maar!

Renault Alpine

Afgelopen weekend in Gramsbergen deze auto gespot. Dat was de natte droom in de jaren 80!! En dan vooral deze, een V6 Turbo!

Vliegoefening

Lang op gewacht, maar nu was ik eindelijk een keertje thuis toen het geweld aan kwam vliegen. Dat viel nog behoorlijk tegen met 400mm lens. Ook ik blijf oefenen 🙂

En er was licht…..

Pearl Fotografie heeft er een mooie fotolocatie bij, namelijk een voormalig fabriekspand in onbewerkte stijl. Deze ruimte is natuurlijk te gebruiken voor fotoshoots via Pearl Fotografie maar is ook voor andere fotografen te boeken. Er wordt nog volop gewerkt maar de vorderingen zijn enorm. Na het invallen van de duisternis even wat foto’s gemaakt met…
Lees meer

Pand OKO

In De Krim (gemeente Hardenberg) staat een verlaten fabriek welke op dit moment in oude staat hersteld wordt. Een gedeelte zal beschikbaar blijven voor fotoshoots. Reserveren van deze ruimte kan via Pearl Fotografie. Deze fotolocatie zal ook worden opengesteld voor andere fotografen. Vanaf 30 maart 2019 zal deze locatie beschikbaar zijn.

Wàt nou AutoFocus?

Soms werkt de Manual Focus gewoon beter 🙂

Nederlands Kampioenschap Ballonvaren

Vanaf ’t Hooge Holt te Gramsbergen stegen afgelopen hemelvaartsweekend 29 heteluchtbalonnen op in het kader van het Nederlands Kampioenschap Ballonvaren. Dat was een mooi gezicht, zoveel balonnen in de lucht dus natuurlijk werd de drone meteen even de lucht in gegooid om het van boven te bekijken.

PolderTulpen

Met Margaret de NoordOost-Polder gegaan om tulpen te zoeken, en gevonden!

Bahnhof Laarwald

Met grote regelmaat staat er op dit verlaten station een rij wagons te wachten op de volgende etappe van hun reis.

Aanleg tunnel N34

De N34 wordt aangepakt. Ook bij sportpark de Boshoek te Hardenberg zal de voormalige kruising ongelijkvloers worden.